Medence körüli kiegészítők

Létrák, dögönyözők, vízköpők, stb.

Medence körüli felszerelések

Praktikus és komfortnövelő kiegészítők

Többféle kiegészítőt kínálunk a medencékhez, amelyek hasznos vagy esztétikai funkciójukkal növelik a medencehasználati élményt.

Bármi is az elképzelése, mi megvalósítjuk!
Kérje bátran árajánlatunkat, nem jár kötelezettséggel!

Rozsdamentes medence létrák

A rozsdamentes medence létrák 2-5 fokos méretben készülnek, a víz mélységétől függően. Kialakításuk szerint megkülönböztetünk kisívű, nagyívű, keskeny nagyívű, illetve osztott két részes létrákat. A kétrészes létrákat a vízen úszó medencefedések esetében alkalmazzuk, így nem kell a fedésben a létra helyét kivágni, azaz a teljes vízfelület letakarható. A víz összetételének megfelelően készülnek AISI304 (A2) anyagminőségben, klóros fertőtlenítés esetén, illetve AISI316 (A4) anyagminőségben sós vizes fertőtlenítés esetén.

Lépcsőkorlátok

A lépcsőkorlátok változatos kivitelben készülhetnek, igény szerint akár egyedi kivitelben is.

Vízköpők, dögönyözők

A vízköpők, dögönyözők a víz összetételétől függően készülhetnek AISI316(A4) anyagminőségű, illetve AISI304 (A2) anyagminőségű rozsdamentes anyagból. Formailag a dögönyző lehet félhold, szirom, cobra, vagy sokféle hajlított csőből készült kivitelű, kúpos vagy legyező fúvóka végződéssel. Készülhet a talpán álló, de akár oldalfalra épített vagy egyenesen a falba épített kivitelben is.

A vízköpőket működtethetjük a gépházban elhelyezett időkapcsolóval, a medence partján elhelyezett pneumatikus nyomógombbal, vagy piezo elektromos kapcsoló megérintésével.

Ugródeszkák

Az ugródeszkák rugalmas üvegszálas anyagból készülnek, csúszásmentes felülettel. Ellenállóak az uszodavegyszerekkel, illetve az UV sugárzással szemben.

Szolár zuhanyok

A szolár zuhanyok változatos kivitelben készülnek, különböző méretű víztartályokkal, amikben a nap melegíti fel a vizet. Vannak csak fejzuhannyal készült kivitelek, illetve olyanok, amiken külön lábmosó is kialakításra került.

Nézze meg további megoldásainkat, kiegészítőinket: medence komfortnövelők

Elérhetőségeink

NG Next Generation Kft.


info@medenceepites.hu

+36 30 625 4814

1142 Bp, Tengerszem u. 24.

Professzionális medenceépítés többféle típusban és kivitelben, választható színekben, igény szerint komfortfokozókkal, kiegészítőkkel.