Padlótisztító rendszer

Net'N'Clean

Padlótisztító rendszer - Net'N'Clean

Mit kell tudni a Net'N'Clean padlótisztító rendszerről?

Amennyiben még a medence építésekor gondolunk arra, hogy vajon lesz-e elég időnk a medence tisztán tartására, akkor lehetőségünk van rá, hogy padló tisztító rendszert építsünk a medencénkbe.

Ezzel a rendszerrel valóban automatikussá válik medencénk karbantartása, hiszen a vízforgató rendszerrel együtt egy hidraulikus vezérlőfej a medence padló lemezébe és a lépcsőfokaiba épített – az automata öntözőrendszer szórófejeihez hasonló fúvókákat működtetve –, megakadályozza, hogy a szennyeződések lerakódjanak a medence fenekén.

Az állandóan lebegésben tartott szennyeződéseket a vízforgató rendszer szűrője könnyedén ki tudja szűrni a medence vizéből. Így szükségtelenné válik a medence porszívózása, akár kézi porszívóval akár medencetisztító robottal.

Az állandóan tiszta medencevíz biztosítja, hogy kevesebb vegyszer felhasználásával működtessük medencénket.

A komfortérzetnek is jót tesz, mert az állandó vízmozgás a víz hőmérsékletét is egyenletesen tartja. Nem engedi, hogy a medence mélyebb részein kellemetlen hideg vízzel találkozzunk.

Nincs szükség még arra sem, hogy a medencébe a robot porszívót beletegyük, majd a munka végeztével a szűrőkosarát kitisztítva a helyére tegyük a robotunkat.

Bármi is az elképzelése, mi megvalósítjuk!
Kérje bátran árajánlatunkat, nem jár kötelezettséggel!

Nézze meg további megoldásainkat, kiegészítőinket: medence komfortnövelők

Elérhetőségeink

NG Next Generation Kft.


info@medenceepites.hu

+36 30 625 4814

1142 Bp, Tengerszem u. 24.

Professzionális medenceépítés többféle típusban és kivitelben, választható színekben, igény szerint komfortfokozókkal, kiegészítőkkel.